HIMLA KUL JOBB JAG HAR

 

 

Idag är nog första dagen, sedan vi fick nycklarna till huset, som jag inte har varit där inte ens en liten sväng… Jobb i massor har det blivit och jag tänkte att ni idag skulle slippa se slipdamm till förmån för lite vackra damer.

Jag har fotograferat en frisersalong med tillhörande tjusig personal för deras hemsida bland annat och här kommer några bilder från det roliga jobbet!

En annan kul sak som hänt, som jag måste berätta om, är att jag har sålt ett inredningsreportage till Norska Bolig Dröm. Hur kul är inte det liksom?!!

Tjohooo, skulle jag vilja utropa!

 _DSC3999-horz

 

_DSC4060-horz

 

 

Jag har också de senaste dagarna fotograferat en hårvisning på Stadshotellet här i stan. Ett par ”hotshottare” i frisyrvärlden visade årets trender för stans samlade ”frissakår” och jag fick fotografera hela tjottaballongen!

Den ena ”frippan” tjusigare än den andra.

 

 

_DSC4701

 

 

Frisyrskapande på hög nivå och det hela slutade som sig bör med två undersköna brudklädda flickor i klänningar från Västeråssonen Lars Wallins brudkollektion. Om jag inte har missförstått det hela helt, så var det världspremiär för dessa klänningar på den här visningen. Jag kan ha fel men tror inte det, så kom ihåg vart ni såg dem först!

_DSC4758-horz

 

_DSC4776

 

_DSC4792

 

 

Imorgon är det fredag igen och det skall bli så skönt! Hoppas att ni också tycker det…

Kram kram

Helena

Vafasen händer med radmatningarna…???

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma