UPPDATERING PÅ FJÄLLHUSBYGGET

Härlig fjällsemester coming up!

Det var inte meningen att vi skulle åka upp till fjällen förrän efter påsk, då stugan (den gamla) är upptagen hela lovet. Men M har snokat rätt på en lägenhet som vi kommer att hyra några dagar, så nu blir det påsk i fjällen i alla fall! Jag känner mig lite stressad av det, tycker att vi har lite mycket att göra här hemma just nu. Å andra sidan behöver vi köra upp ett kylskåp, ett handfat (ett tungt ett i betong…) och en duscharmatur till bygget så vi har inte mycket val. Sedan kan det nog vara bra med lite avkoppling mitt i alltihopa så att man inte blir fullständigt utschasad på kuppen. Mamma och pappa skall med upp och det ser jag verkligen fram emot, det blir så mysigt och roligt!

Spännande också att se hur det går med bygget. Golvet är lagt och köket är på plats, osäker dock på om det är monterat, tror inte det. Vi har beställt kakel och klinkers till badrummet och hallgolvet, men det kommer inte förrän efter påsk. Vi valde jätteplattor till golvet 60 x 60 cm och lite andra mått till väggarna, allt är likadant, ser ut som betongplattor typ. Snyggt och enhetligt, tror också att badrummet kommer att upplevas som aningen större då det blir samma färg och material rakt igenom.

Snickaren skickar lite bilder ibland och här är de senaste.

IMG_4301

IMG_4302

Dinesengolvet är på plats (märker ni vad mallig jag är över det? :-) och köket skall upp längs väggen med isolering. Det är inte jättemycket kvar nu, så jag tror att det kan bli inflyttning kanske i maj – juni eller så!

Nu är det bäst att hoppa i bingen, har verkligen inte tid med att få migrän just nu. Eller, har jag förresten det någon gång?!

KRAM

HELENA

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma