EN SKÖR TRÅD

Idag vill jag bara lämna det nya (gamla) huset här i Västerås, sticka upp till Lofsdalen och fylla min näsa och mina lungor med fjälluft och doften av nytt fräscht virke. Känner mig ihålig och trött på murkna timmerstockar och annat muggit som vi funnit i huset.

IMG_3999

Många har den senaste tiden varnat mig för att inte ta på mig för mycket, att helt enkelt inte slita ut mig med alla pågående projekt. Jag har bara sagt att ”det är ingen fara, vi har valt det själva och det går bra”. Visst, det går bra så länge allt flyter på som det skall. Det är när motgångarna kommer som man känner att man inte har någon kraft alls. Precis som att luften gått ur en och något reservaggregat finns inte att uppbåda…

Nu har det varit ”stolpe-ut” ett par gånger och några problem hänger fortfarande i luften, det tär. Men men, det vänder nog. Det blir ”stolpe-in” och så är man glad och på banan igen!

Ha en fin lördag alla rara!

Kram

Helena

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma