HÄR VAR DET VITT OCH SÅ EKAR DET VISST

När vi bodde på Udden tyckte jag aldrig att det gick att ta några foton med skapliga bakgrunder, det var alltid något i vägen liksom. Jag tittade på alla dessa vackra vita hem, som finns i bloggar, och förundrades över hur snyggt alla människor framträdde mot de vita stilrena inredningarna.

När vi sedan planerade för inredningen här, blev det förstås enhälligt vitt, även om vi var inne på någon mullvadsgrå nyans i tv-rummet en stund.

Vi ville ha vitt som bas för att kunna ha färg på annat i hemmet, inget helvitt hem alltså, en och annan färg kommer det definitivt att bli här framöver. Konst tex, Gud vad jag skulle vilja ha vacker konst i fina färger lite här och var. Det får växa fram.

_DSC6591

Så länge får vi i familjen vara färgklickarna i detta vita hus, som på sina håll ekar. Ja det gör faktiskt det. Det är lite tomt på sina håll…

Men vi stressar inte över det heller, för det kommer att bli bra och det får ta tid! Och med alla dessa tomma väggar finns det mängder av lugna fina bakgrunder om man vill ta några pics, som här på sig själv till exempel! Haha!

KRAM

HELENA

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma