MIN FÖDELSEDAG

Hej på er!

Solen skiner och jag har just kommit hem från Bröstenheten på sjukhuset. En ganska stor knöl i det ena bröstet har oroat mig de senaste veckorna, så en ordentlig undersökning är nu genomförd. Ingen fara på taket tydligen, så nu kan jag börja andas med hela lungorna igen! Phu!

I lördags firade jag början på mitt 41:a år i livet genom att åka buss till Oslo. Inget kalas här inte. Men det var inget synd om mig för det, för jag blev uppvaktad av mina kära på morgonen innan jag åkte.

Två nätter på ett sjukhem, för att damma av sjuksköterskekunskaperna efter nästan två års bortavaro från vården, klämde jag in med mycket kort varsel. Bristen på sjuksköterskor i Norge är enorm nu i sommar, så vikariebyråerna jagar en med blåslampa!

Om du är sjuksköterska och känner för att åka till Norge och tjäna extrapengar i sommar, kan du kontakta mig på info@helenakhome.se så kan jag hjälpa till att förmedla bra kontakter som jag har och bjuda på några tips samtidigt.

_DSC7256

Det blev som sagt inte mycket till firande på födelsedagen, men när jag kom hem igår uppvaktades jag av mamma, pappa och syster yster.

_DSC7262

Jag hade önskat mig nya vinglas, för är det något vi har dåligt med så är det just det.

_DSC7265

Ittala Essence rödvinsglas fanns i paketen och jag blev jätteglad! Tack till er och puss!

Oj, oj, plikten kallar och jag måste rusa. Två mäklarfotograferingar och början på en julreportagetext skall hinnas med innan Lillans fotbollsträning drar igång 17.00…

Kram

Helena

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma