VASSA TIMMERMÄN

Äntligen har de börjat laga syll och bjälklag. Till slut fick vi tag på riktiga timmermän som inte kliade sig i huvudet och funderade på hur de skulle lösa problemet, utan killar som gjort detta tidigare och vet precis hur det skall göras! Ni vet sådana där killar som inte gör annat än arbetar med riktigt gamla hus.

_DSC7167

När man har med sådana här underliga prylar att göra, gäller det att man har koll på grejorna och vet vad det är och vad det skall vara bra för.

Någon slags hörnstoppare för två syllar som möts i ett hörn, om ni undrar alltså. Det framgår inte av bilden hur stor den är, men jag gissar på att höjden är runt 50 cm. Spikarna är gigantiska och handsmidda, rätt cool faktiskt.

_DSC6972

Här är dom, två av våra räddare och timmermän. Känner mig helt trygg med dem, de är hur vassa som helst med sina yxor, sågar och släggor. Det känns som om huset har haft ett stort varigt sår som dessa killar nu gör rent och förbinder på bästa sätt.

Mitt fina hus, det kommer att bli bra snart…

Kram

Helena

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma