SOFT SÖNDAG

 

Härligt, nu rasslade det till i kommentarsfältet (även om många kommentarer är mina svar) på förra inlägget. Ni skall bara veta vad glad man blir när man får en liten puff. Ni vet sådär ”jag gör faktiskt något bra, något som folk bryr sig om och uppskattar” det är så lätt att glömma det när det är alldeles tyst…

Så var den här helgen snart till ända och imorgon är det full rulle igen. Jag har några jobb som ligger och mår alldeles för dåligt av att inte bli färdiga just nu, så jag skall försöka få dem klara ikväll (kvävs av dåligt samvete…). Så lätt att skjuta upp, men nu går det inte längre. Måste bli klart idag för nya spännande projekt är på intågande och då måste ryggsäcken vara tömd liksom. Jag funkar lite så, har svårt för att hitta inspiration och producera när det blir för mycket på samma gång.

 

_DSC8158

 

 

En ostylad bokhylla, i ett kök utan lister och hörnet av en leopardfärgad granitskiva blir dagens bild. Även om kommentarerna varit få så är ni några stycken som varit gulliga och mailat mig istället. Önskan om fler bilder hemifrån är det nästan samtliga önskar. Nu är ni flera som skrivit ”snälla visa fler bilder även om det inte är klart”!

Ja det kan jag säga på en gång att skulle jag vänta med att visa bilder på inredningen hemma tills den är helt klar, då skulle ni få vänta, för det här huset och inredningen här kommer inte att bli något hastverk. Vi kommer att väja saker med omsorg och köpa när vi är säkra och när vi tycker att vi har råd. Här handlas ingenting bara för att längre.

Men men, nu är det så att er önskan är min lag, så visst kommer det mer bilder. Men är ni beredda på att de kanske inte blir helstylade och tjusiga bilder då? Det kanske blir helt vardagliga bilder på halvfärdiga rum som är så tomma att det ekar?! Som sagt, det kommer att bli bra men det kommer att ta tid!

Nu är det bäst att ta tag i jobbet. Skall skriva klart en text från ett julhemsreportage som sålts till Tyskland, redigera mäklarbilder till två hem som skall säljas och sedan har jag en gravidfotografering och en släktfotografering som skall redigeras. Ja ni hör ju, det finns att göra tack och lov!

 

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma