EN ENSAM GRINDSTOLPE

När man har såhär mycket som skall fixas på ett hus känner i alla fall jag att det lätt kan låsa sig. Vet liksom inte vart man skall börja, vad skall prioriteras och vad kan vänta? Varje gång jag i början funderar på att göra något så kom jag på minst tio andra saker som kanske var viktigare och så struntade jag i alltihopa istället. På så vis blir ju inget gjort…

_DSC1312

Tillslut bestämde jag mig för att nu kör jag bara. Det som faller mig in för stunden får det bli! För hur det än är känner vi alla till det där med många bäckar små osv. Gör man lite här och där blir det väl klart så småningom.

På tomten stod en ensam grindstolpe i buskarna (typiskt en sådan där lågprioriterad sak egentligen). När buskarna försvann blev stolpen ännu ensammare. Den är gjuten på plats så det verkar vara typ ganska svårt att få bort den, alltså får den stå kvar. Tanken är att vi skall plantera buskar längs den lilla grusvägen, fram till ”stolpen”.

_DSC1196

Grindstolpen var överväxt med mossa och såg himla trist ut. Jag tog och gjorde ren den och sedan målade jag den helt sonika vit. Ok, jag håller med er, det kanske inte blev supersnyggt med mönstret som framträder på stenen, men det är bättre än innan i alla fall. Tänkte att jag skall ta och be muraren som skall fixa fasaden nästa sommar att dra på ett varv puts på ”stolpen”.

_DSC1306

Kram kram

Helena

 

 

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma