DET BLEV INGEN LAMPA, DET BLEV EN…

 

Näe, vi åkte inte hem från Stockholm igår med en Kinalampa från Svenskt Tenn i bagaget som jag trodde att vi skulle göra.

Helt ärligt hörrni, måste jag som faktiskt ääälskar det mesta från den butiken, säga att jag är ganska besviken på den lampan. Jag trodde att den skulle vara i vacker blank och silkeslen siden med gedigna mässingsdetaljer. Istället visade det sig vara ett ganska matt och olyxigt tyg med grova sömmar och alldeles för plastiga detaljer där sladden (som också var helt plastig) mötte mässingen. Motsvarade alltså inte förväntningarna på en sådan svindyr lampa.

Med i baggaget hem fick istället denna skönhet åka.

_DSC2692

Michael Anastassiades vas Flask för Svenskt Tenn!

_DSC2713

Med de vackra gulddetaljerna på våra kakelugnar känns det som att guld och mässing är det enda som funkar i många av våra rum. Just nu passar det mig perfekt eftersom jag inte kan få nog av färgade metaller av olika slag. Mässing oc h koppar = just love it!

Vasen får väl bli min present till mig själv för finalplatsen i Blog Awards. Som en liten klapp på axeln, ”du är nog rätt bra ändå” liksom!

Om ni vill kan ni läsa en intervju med mig, ni hittar den här

http://hemma.aftonbladet.se/2013/08/helena-kohl-nominerad-till-arets-inredningsblogg/

Kram

Helena

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma