KÖKSFIX PÅ G

 

Köket är fint, men det är väldigt halvklart. Saknas lister och knoppar bland annat. Öppningen in till vardagsrummet fanns inte när vi flyttade in så den behöver lister både inne i köket och in mot vardagsrummet. Dörrarna, både den i köket och dubbeldörrana i vardagsrummet, eller det är faktiskt den dela av vardagsrummet som skall bli matsal på sikt, skall få smygar och lister de med.

Knopparna, fina Juliaknoppar från Stilbeslag, ligger här och väntar på att skruvas upp i veckan. Jag hade tänkt att göra det själv men hittar banne mig inte laddaren till borrmaskinen. Den är väl slängd den med, vid flytten… (en annan historia som jag berättare en annan gång). Nu kommer det några killar till veckan och gör det istället och samtidigt skall de mäta hur mycket lister som  skall beställas.

_DSC2820 _DSC2823

Nejhej, hörrni, nu är det dags för mig att hoppa i duschen. Idag skall jag fota reportage, tjoho vad kul! Vi har planerat detta i typ ett och ett halvt år och nu äntligen blir det av. Galet vackert hus där världens piffigaste tjej med sanslös stylisttalang och hennes proffsbildsredigerande sambo bor. Borde inte kunna bli fel, bara jag sköter min del av det hela rätt!

Kram

Helena

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma