LITEN VRÅ

 

Som jag berättat tidigare har vi inte haft några ambitioner över huvud taget med trädgården i år. Kanske får vi till det lite nästa år, eller året där på, vem vet.

Det vi vet är i alla fall att det kommer att bli något lättskött. Det blir rosor, lavendel, syrener och annat som sköter sig självt. Jag vill att känslan skall vara gammaldags, lite igenvuxen hemlig trädgård om ni förstår vad jag menar. Inget som behöver vattnas och rensas, lite vildvuxet sådär.

_DSC1074

Här är en liten vrå där man kan sitta och kuckilura lite om man vill. Vi har liksom som två trädgårdar en i norr och en i söder. Detta är den södra delen upp mot vägen.

Egendomligt nog fanns inte en enda bärbuske på den här gamla tomten när vi flyttade in. Jag trodde nog att här skulle finnas både vinbär, hallon och krusbär men inte då. Fyra äppelträd och två körsbärsträd, som är så höga och gamla så det är omöjligt att komma åt bären, det är allt!

Ha nu en fin helg alla!

Kram kram

Helena

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma