TVÅ STEG FRAM OCH ETT TILLBAKA

 .

.

Det blev så till slut i alla fall, om än bara tillfälligt.

Det gamla träbordet från vardagsrummet på Udden, fick flytta in hit… Vi skulle absolut inte plocka in något här hemma som vi inte gillade till 100%. Men men, det gamla bordet har stått i ett förråd som vi tömde nu i veckan och så vips hade bordet snikat sig in här, trots allt. Och vet ni vad, I like it. Alltså, jag gillar det inte så mycket att det får stanna för evigt, men jag gillar det litegrand just nu.

.

.

_DSC1867

.

.

Det stora tomma vardagsrummet med de urblekta sofforna, som skall kläs om så småningom, blev plötsligt så mycket hemtrevligare. Det blev inte jättefint men det blev ok, så länge.

.

.

_DSC1865

.

.

Den fina glasburken/vasen jag hittade på loppis, för inga pengar alls, passade perfa att stoppa ned en äppelträdsgren med några äpplen på!

.

Next step på renoveringsfronten blir lister. Fönstren kommer att lyfta till en annan dimension när smygar och lister kommer på plats. I can´t wait…

.

.

_DSC1871

.

.

Minns ni min helt underbara gigantiska Beni Ourainmatta från Beyond Marrakech. Den kan jag bara inte se mig mätt på! Love, love, love!

.

Jobbar idag, skriver reportagetext till Lotta och redigerar bröllopsbilder, så nu måste jag sätta fart!

.

Kram kram

Helena

.

.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma