KRISTALLKRONOR I VILLA SKOGSBRYNET

 

Vi flyttade in här i slutet på april. Då hade just vintern vänt till vår och sommar, och ljuset flödade i huset. Nu är hösten i antågande och mörkret gör sig påmint. Vissa rum saknar fortfarande lampor, tex våra garderober. Det finns små fönster i dem så det har knappt märkts tidigare, men nu, nu är det mörkt där inne om kvällarna. Måste hitta lampor dit snarast.

_DSC4438

Det blir nog små kristallkronor till garderoberna. Jag älskar kristallkronor. Kanske något som hänger kvar sedan jag var barn. När vi var ute och åkte bil på kvällarna, räknade syrran och jag alltid kristallkronor i fönstren vi passerade.

Nu har jag ett par egna och älskar dem verkligen. Den stora som hänger i hallen på övervåningen fick vi av den rara damen som bodde här innan oss. Jag tycker att den passar så bra där uppe, den hör till Villa Skogsbrynet på något sätt.

Nu måste jag sätta igång och jobba, mycket mycket att göra tack och lov!

Kram kram

Helena

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma