NYA STOLARNA OCH FLYTT PÅ GÅNG

 

Det var verkligen inte avsiktligt att hålla er på halster med några cliffhangers, denna gång. Jag tänkte inte på det så förrän någon skrev en kommentar om det. Den där jobbiga händelsen tar jag en annan dag (den måste sjunka lite till), men den andra grejen, den om den förestående flytten tänkte jag ta nu.

Ja, det är alltså dags för mig att flytta igen. Oj, oj, tänker ni nu, vad har hänt? Jo, det som hänt är att jag för en tid sedan fick en väldigt fin förfrågan om att flytta Drömhus till Sköna Hem! Svårt att tacka nej till ett sådant erbjudande även om jag trivts alldeles utmärkt här på Härligt Hemma. Så från 1 oktober, om allt går som planerat kommer jag att återfinnas hos Sköna Hem.

Det kommer inte att bli några förändringar i övrigt, jag bloggar på som vanligt och ni får följa renoveringen här hemma i stan och bygget uppe i Lofsdalen (som nästan inte är något bygge längre, bara inredandet återstår). Hoppas att ni tycker att detta är lika kul som jag tycker och att ni följer med mig dit!

Nåväl, igår kom våra stolar från Olsson & Gerthel som vi väntat så på. Vi krånglade till det vid vår första beställning i våras och sedan blev det semester emellan och så nya tag med ny beställning efter det. Men nu är de här i alla fall och det blev så nedrans bra!

_DSC6366

Vi har en bild framför oss av en fransk bistro med svart och vitt och koppar och marmor. Mörkt trä, vitt kakel och så rosmarin och lavendel. Ja, något sådant alltså. Ni kan se det framför er eller hur?

_DSC6371

Stolarna gjorde så otroligt stor skillnad och jag kan inte se mig mätt på dem!! Ni ser ju hur det såg ut innan, not so tjusigt.

Ha en toppenlördag nu tjejer! Här vankas partaj med kräftskiva, som inte blev en traditionell kräftskiva eftersom det inte gick att få tag på kräftor, så det blev en skaldjursfest istället!

Kram kram

Helena

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma