PICKED OUT & FRISSORNA

 

Ny vecka nya möjligheter!

Då får vi se vad denna vecka har att erbjuda. Det jag vet är att mamsen fyller år, jag är bjuden på vernissage i Sthlm (men har ingen att åka med så jag kanske blir hemma), två fotojobb inbokade so far (kan bli fler) och så har jag en massa bilder som skall redigeras och sättas ihop till reportage. Sedan har jag en reportagetext att slutföra, drabbats av skrivkramp (läbbigt det där) så den är helt ofärdig, trots att den skulle ha varit klar för länge sedan. Golvet i köket måste målas denna vecka (det kommer en massa folk på fredag) och så har jag ju den stora flytten till Sköna Hem att ta tag i. Just ja, inte en enda faktura är varken skriven eller betald denna månad ännu och det är den 29 så det måste jag också ta tag i pronto.

Ja som ni ser kommer jag inte att ha några problem att sysselsätta mig denna vecka heller och några fritidssysselsättningsproblem finns inte att tala om…

Nu något annat

Ungefär 2/3 av vår tomt gränsar mot en allmänning. Döm om min förvåning när jag av olika anledningar fick reda på att på andra sidan träden finns en inredningsbutik. En inredningsbutik som jag missat. Eller, jag hade hört om den, men lika snabbt som jag hörde det föll den i glömska.

Av olika anledningar korsades butiksinnehavarnas och mina vägar förra helgen (under fruktansvärda omständigheter) och i veckan som gick besökte jag dem för att bearbeta det som hände.

Hoppade bara över Gunnebostängslet som omgärdar vår tomt (charmigt, eller kanske NOT) och så genom buskarna så var jag där.

ön

Liten charmig butik med handplockade prylar (där av namnet kanske :-) från utvalda leverantörer. Butiken lever i symbios med några riktigt duktiga och supergulliga frissor Waugh Hår & Make up!

Fiffigt, där kan man sitta och bli snygg i håret samtidigt som man spanar in läcker inredning. Hur smart är inte det konceptet! Till på köpet kan man få både vitare tänder och ögonfransarna förlängda på samma salong!

_DSC6199

Picked out heter butiken som inom kort också kommer att starta webshop. Butiken och de duktiga frissorna, (var av den ena pinglan visade sig dyka upp på festen jag var på i lördags, Västerås är ganska litet måste jag säga) ligger på Jakobsbergsplatsen 1

Det var dagens tips, now back to work!

Kram kram

Helena

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma