Startsida / Inlägg

Pullad gris

av Malin Wollin

Okej, jag ska fatta mig oerhört kort: Jag tycker pulled pork är jättelöjligt.
Jag kan/orkar/vill inte motivera men snälla, visst finns det någon som vet hur jag menar?
Man kokar köttet jättelänge tillsammans med olika saker och sedan drar man isär det. Men herregud, bara ÄT.

  • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB