Golfbloggen

med Martin Strömberg

Startsida / Inlägg

Har ni saknat mig?

av Golfbloggen

Hej igen, vårat bredband tog semester igår och jag trodde nog själv att mitt bloggande tog slut på torsdagen! Men idag är den redo igen, skönt.

Satt och njöt av golfen både tors och fredag, tyckte att Tiger spelade brilliant golf 1 a dagen utan att få till det. Igår såg vi inte så mycket men jag håller med Zacke att hans wedge på sista måste ha varit ett av hans sämsta slag i karriären. Trots att han är så många slag efter tror jag fortfarande att han är killen att slå. Det är så ofta som han nästan tar dom 2 första varven som inspel eller träning!

Kul att min favorit förra året Anthony Kim har fått ordning på spelet efter en ganska trevande start på PGA Touren. Ser oförskämt bra ut när KIm swingar och man blir förvånad när bollen INTE hamnar rut pinnen, så bra ser det ut. Igår gjorde han 11 birdies och satte med det nytt rekord!!

Killarna som leder Campbell o Perry har imponerat även om det har varit mer lättspelat än på många år. Campbells först rond fick nog tävlingskommiten att klia sig i huvet .

Imponerande av Stenson på sista 9 trots att vi inte nästan inte fick se någonting. Hoppas att vi får se mer av Henrik ikväll. Trist för Karlsson som gjorde dubbel på sista hålet igen för att missa cuten. Mickelson är alltid rolig att se på, och det skulle inte förvåna mig om Woods, Mikelson, Stenson,Singh,Garcia, Kim och Perry är killarna som gör upp om segern på Söndag. Stenson får gärna vara den som drar längsta stråt men då får han lov att sluta blanda birdie med bogeys. Stenson har ett grymt imponerande långt spel och jag hoppas verkligen att vi får se mer av hans spel och inte bara visa några få puttar här och där.

Nu till själva banan och alla ändringar som gjorts på Augusta. Zacke vet vi gillar när slutresultatet är runt par och det är riktigt svårt. Själv är jag av den uppfattningen att det ska vara kul att titta på sändningen , jag vill se birdies och bollar som spinner ner till pinnen. För mig är det tråkigt när världens bästa spelare är samlade och arrangören gör banan så omöjlig och svår att par är bra och birdies är utrotningshotade. Som det har varit på Masters i år är perfekt enligt min mening, svårt men inte omöjligt. Vi har sett så många otroliga golfslag och vi har 2 varv till att njuta av.

Tack för mig, hej

Johan

 

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB