Startsida / Inlägg

Vägen mot Vita huset

av Martin Schori

Aftonbladets fotografer Urban Andersson, Pontus Orre och Andreas Bardell följde båda kandidaterna under USA-valkampanjen 2016.

Trump-möte i Orlando. Foto: Urban Andersson

foto : urb : donald trumps valmöte på central florida fair grounds orlando amphitheater. och miljöbilder, richard getz,långhårig försäljare med skägg stuart smith, väljare med hillary for prison t-shirt erick guzman, kompisen i svart t-shirt janae kinne, tjejen med miss florida-flärpen sydney kinne, syrran foto urban andersson

foto : urb : donald trumps valmšte pŒ central florida fair grounds orlando amphitheater. och miljšbilder, richard getz,lŒnghŒrig fšrsŠljare med skŠgg stuart smith, vŠljare med hillary for prison t-shirt erick guzman, kompisen i svart t-shirt janae kinne, tjejen med miss florida-flŠrpen sydney kinne, syrran foto urban andersson foto : urb : donald trumps valmöte på central florida fair grounds orlando amphitheater. och miljöbilder, richard getz,långhårig försäljare med skägg stuart smith, väljare med hillary for prison t-shirt erick guzman, kompisen i svart t-shirt janae kinne, tjejen med miss florida-flärpen sydney kinne, syrran foto urban andersson foto : urb : donald trumps valmöte på central florida fair grounds orlando amphitheater. och miljöbilder, richard getz,långhårig försäljare med skägg stuart smith, väljare med hillary for prison t-shirt erick guzman, kompisen i svart t-shirt janae kinne, tjejen med miss florida-flärpen sydney kinne, syrran foto urban andersson foto : urb : donald trumps valmöte på central florida fair grounds orlando amphitheater. och miljöbilder, richard getz,långhårig försäljare med skägg stuart smith, väljare med hillary for prison t-shirt erick guzman, kompisen i svart t-shirt janae kinne, tjejen med miss florida-flärpen sydney kinne, syrran foto urban andersson foto : urb : donald trumps valmöte på central florida fair grounds orlando amphitheater. och miljöbilder, richard getz,långhårig försäljare med skägg stuart smith, väljare med hillary for prison t-shirt erick guzman, kompisen i svart t-shirt janae kinne, tjejen med miss florida-flärpen sydney kinne, syrran foto urban andersson foto : urb : donald trumps valmöte på central florida fair grounds orlando amphitheater. och miljöbilder, richard getz,långhårig försäljare med skägg stuart smith, väljare med hillary for prison t-shirt erick guzman, kompisen i svart t-shirt janae kinne, tjejen med miss florida-flärpen sydney kinne, syrran foto urban andersson foto : urb : donald trumps valmöte på central florida fair grounds orlando amphitheater. och miljöbilder, richard getz,långhårig försäljare med skägg stuart smith, väljare med hillary for prison t-shirt erick guzman, kompisen i svart t-shirt janae kinne, tjejen med miss florida-flärpen sydney kinne, syrran foto urban andersson

Hos Clinton-kampanjen i Austin, Texas. Foto: Andreas Bardell

foto : andbar : ett av hillarys kampanjkontor i austin, texas. här rings det febrilt till väljare om att dom ska gå och rösta på hillary. margot clarke, kampanjansvarig. foto : andbar : ett av hillarys kampanjkontor i austin, texas. här rings det febrilt till väljare om att dom ska gå och rösta på hillary. margot clarke, kampanjansvarig. foto : andbar : ett av hillarys kampanjkontor i austin, texas. här rings det febrilt till väljare om att dom ska gå och rösta på hillary. margot clarke, kampanjansvarig. foto : andbar : ett av hillarys kampanjkontor i austin, texas. här rings det febrilt till väljare om att dom ska gå och rösta på hillary. margot clarke, kampanjansvarig. foto : andbar : ett av hillarys kampanjkontor i austin, texas. här rings det febrilt till väljare om att dom ska gå och rösta på hillary. margot clarke, kampanjansvarig.

Trump i Wilmington, Ohio. Foto: Urban Andersson

USA-val. Donald Trump iWilmington, Ohio Foto Urban Andersson USA-val. Donald Trump iWilmington, Ohio Foto Urban Andersson USA-val. Donald Trump iWilmington, Ohio Foto Urban Andersson USA-val. Donald Trump iWilmington, Ohio Foto Urban Andersson

Middletown, Ohio. Foto: Urban Andersson.

foto : urb : usa-val.middletown, mallory greenham, tjej med svart hår dena ware, som klipper hundar med svärdottern shana anthony gleason, jobbar som manager på bucks diner, kraftig kille. tim rothe, gamlingen med skägg mark atkinson med sin dotter...
foto : urb : usa-val.middletown, mallory greenham, tjej med svart hår dena ware, som klipper hundar med svärdottern shana anthony gleason, jobbar som manager på bucks diner, kraftig kille. tim rothe, gamlingen med skägg mark atkinson med sin dotter...
Mark Atkinson med sin dotter på Bucks diner.
foto : urb : usa-val.middletown, mallory greenham, tjej med svart hår dena ware, som klipper hundar med svärdottern shana anthony gleason, jobbar som manager på bucks diner, kraftig kille. tim rothe, gamlingen med skägg mark atkinson med sin dotter...
Anthony gleason jobbar som manager på Bucks diner.
foto : urb : usa-val.middletown, mallory greenham, tjej med svart hår dena ware, som klipper hundar med svärdottern shana anthony gleason, jobbar som manager på bucks diner, kraftig kille. tim rothe, gamlingen med skägg mark atkinson med sin dotter...
Dena Ware klipper hundar.

Hillary Clinton-event i Florida. Foto: Andreas Bardell

foto : andbar : hillary clinton håller tal i regnet i florida foto : andbar : hillary clinton håller tal i regnet i florida foto : andbar : hillary clinton håller tal i regnet i florida foto : andbar : hillary clinton håller tal i regnet i florida foto : andbar : hillary clinton håller tal i regnet i florida foto : andbar : hillary clinton håller tal i regnet i florida foto : andbar : hillary clinton håller tal i regnet i florida foto : andbar : hillary clinton håller tal i regnet i florida

Obama och Stevie Wonder kampanjar för Hillary Clinton i Kissimee, Florida . Foto: Andreas Bardell.

foto : andbar : president barack obama. stevie wonder. foto : andbar : president barack obama. stevie wonder. foto : andbar : president barack obama. stevie wonder. foto : andbar : president barack obama. stevie wonder. foto : andbar : president barack obama. stevie wonder. foto : andbar : president barack obama. stevie wonder. foto : andbar : president barack obama. stevie wonder. foto : andbar : president barack obama. stevie wonder. foto : andbar : christopher allen pappan coree allen mamman camden, 11 cohen, 8 colter, 4 foto : andbar : president barack obama. stevie wonder. foto : andbar : president barack obama foto : andbar : president barack obama

Hatet mot Hillary. Foto: Urban Andersson

USA-val.- Hillaryhatare, glada Melva som köpt en skylt Hillary for prsion2016öpt Hon i gör tröja Valerie och allmänna bilder.. Foto Urban Andersson USA-val.- Hillaryhatare, glada Melva som köpt en skylt Hillary for prsion2016öpt Hon i gör tröja Valerie och allmänna bilder.. Foto Urban Andersson foto : urb : usa-val.- hillaryhatare, glada melva som köpt en skylt hillary for prsion2016öpt hon i gör tröja valerie och allmänna bilder.. foto urban andersson foto : urb : usa-val.- hillaryhatare, glada melva som köpt en skylt hillary for prsion2016öpt hon i gör tröja valerie och allmänna bilder.. foto urban andersson foto : urb : usa-val.- hillaryhatare, glada melva som köpt en skylt hillary for prsion2016öpt hon i gör tröja valerie och allmänna bilder.. foto urban andersson foto : urb : usa-val.- hillaryhatare, glada melva som köpt en skylt hillary for prsion2016öpt hon i gör tröja valerie och allmänna bilder.. foto urban andersson foto : urb : usa-val.- hillaryhatare, glada melva som köpt en skylt hillary for prsion2016öpt hon i gör tröja valerie och allmänna bilder.. foto urban andersson foto : urb : usa-val.- hillaryhatare, glada melva som köpt en skylt hillary for prsion2016öpt hon i gör tröja valerie och allmänna bilder.. foto urban andersson

Trumps sista dag – i Grand Rapids, Michigan och Raleigh, North Carolina. Foto: Urban Andersson och Pontus Orre.

foto : urb : usa-val.- trump håller sitt sista tal i denna valkampanj i grand rapids i michigan. pence var också med. foto urban andersson foto : urb : usa-val.- trump håller sitt sista tal i denna valkampanj i grand rapids i michigan. pence var också med. foto urban andersson foto : urb : usa-val.- trump håller sitt sista tal i denna valkampanj i grand rapids i michigan. pence var också med. foto urban andersson foto : urb : usa-val.- trump håller sitt sista tal i denna valkampanj i grand rapids i michigan. pence var också med. foto urban andersson foto : urb : usa-val.- trump håller sitt sista tal i denna valkampanj i grand rapids i michigan. pence var också med. foto urban andersson foto : urb : usa-val.- trump håller sitt sista tal i denna valkampanj i grand rapids i michigan. pence var också med. foto urban andersson foto : pontus orre : raleigh, nc 2016-11-07 donald trump talar i raleigh, nc. fotograf pontus orre / ponorr / 85527 +46 (0)730 72 93 91 info@pontusorre.se www.pontusorre.se foto : pontus orre : raleigh, nc 2016-11-07 donald trump talar i raleigh, nc. fotograf pontus orre / ponorr / 85527 +46 (0)730 72 93 91 info@pontusorre.se www.pontusorre.se foto : urb : usa-val.- trump håller sitt sista tal i denna valkampanj i grand rapids i michigan. pence var också med. foto urban andersson

Clintons sista kampanj-event i Philadelphia. Foto: Andreas Bardell

phil1 clintontal4
valet i usa. hillary clinton, politiker usa, har valmöte i philadelphia. barack obama, president, talarpose
Clinton med Barack Obama
valet i usa. hillary clinton, politiker usa, har valmöte i philadelphia. barack obama, president, chelsea clinton. familjen
Barack Obama, Hillary Clinton och Chelsea Clinton
valet i usa. hillary clinton, politiker usa, har valmöte i philadelphia. talarpose valet i usa. hillary clinton, politiker usa, har valmöte i philadelphia. barack obama, president, talarpose valet i usa. hillary clinton, politiker usa, har valmöte i philadelphia. talarpose valet i usa. hillary clinton, politiker usa, har valmöte i philadelphia. talarpose
valet i usa. hillary clinton, politiker usa, har valmöte i philadelphia. bill clinton. talarpose
Bill Clinton
valet i usa. hillary clinton, politiker usa, har valmöte i philadelphia. michelle obama, barack obama, president, chelsea clinton, och bill clinton. familjen
Michelle Obama, Barack Obama, Hillary Clinton, Chelsea Clinton och Bill Clinton.
valet i usa. hillary clinton, politiker usa, har valmöte i philadelphia. michelle obama. talarpose
Michelle Obama

Sorg och glädje efter att Trump blir president. Foto: Andreas Bardell och Urban Andersson

valet i usa. valnatten på times square. chockade människor väntar på det slutgiltiga resultatet på fox news stora skärm valet i usa. valnatten på times square. chockade människor väntar på det slutgiltiga resultatet på fox news stora skärm valet i usa. valnatten på times square. glada republikaner väntar på det slutgiltiga resultatet på fox news stora skärm valet i usa. valnatten på times square. chockade människor väntar på det slutgiltiga resultatet på fox news stora skärm valet i usa. valnatten på times square. chockade människor väntar på det slutgiltiga resultatet på fox news stora skärm
valet i usa. dagen efter valet
valet i usa. dagen efter valet
valet i usa. valnatten på times square. chockade människor väntar på det slutgiltiga resultatet på fox news stora skärm valet i usa. valnatten på times square. glada republikaner väntar på det slutgiltiga resultatet på fox news stora skärm valet i usa. valnatten på times square. chockade människor väntar på det slutgiltiga resultatet på fox news stora skärm valet i usa. valnatten på times square. chockade människor väntar på det slutgiltiga resultatet på fox news stora skärm valet i usa. valnatten på times square. chockade människor väntar på det slutgiltiga resultatet på fox news stora skärm

 

foto : andbar : presidentvalet demonstrant utanför trump tower: kaylee ramirez
Kaylee Ramirez demonstrerar utanför Trump Tower.
foto : andbar : presidentvalet
 • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB