Helle Kleins blogg

Skribent, debattör, präst

Startsida / Inlägg

Nu funkar det att kommentera

av Helle Klein

Jag måste be bloggläsarna om ursäkt. Vi har bytt bloggverktyg och jag har inte riktigt lärt mig det nya. I det gamla kunde jag enkelt se om det hade inkommit några kommentarer till min blogg. I tron att det fungerade på samma sätt med det nya verktyget har jag helt enkelt trott att det inte funnits några kommentarer.

Hm. Jag började ana att det inte stämde då många av er brukar vara aktiva och skriva kommentarer. Mycket riktigt det hade kommit in en hel del. Nu är de publicerade och hädanefter vet jag hur jag ska sköta detta med kommentarer.

Så fortsätt att skriva inlägg och diskutera bloggnotiserna.

Men kom ihåg att jag inte accepterar grova personpåhopp, sexism, rasism, oseriös ryktesspridning eller andra olustigheter.

Och sen kan det ibland av tidsskäl dröja innan kommentarerna publiceras. Men ha tålamod och debattera på!

 

 • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning, Elin Wieslander, Rebecka Rakell
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB