Helle Kleins blogg

Skribent, debattör, präst

Startsida / Inlägg

Nedräkningen har börjat

av Helle Klein

Jag är nu åter efter en fin weekend i Krakow – en fantastiskt häftig kulturstad som sjuder av musik i olika genrer. Ena dagen kan man lyssna till vacker pianokonsert till minnet av Chopin (200 år sedan han föddes), andra dagen på vemodig klezmer i de judiska kvarteren och tredje dagen spännande ny polsk jazz.

Så inleds nu sista veckan för min del som politisk chefredaktör. I dag kan du läsa min sista måndagskrönika – Kärlek och uppror är viktigare än någonsin. På torsdag gör jag min sista dag. Sen börjar livet som fri skribent, debattör och präst. Men jag kommer att dyka upp i spalterna framöver – jag och Olle Svenning kommer att vara kolumnister på söndagar på ledarsidan denna höst.

Min första söndagskolumn kommer 17/10.

Jag kommer också att stanna kvar i bloggosfären och fortsätta med denna blogg. Vi får se hur frekvent jag bloggar framöver. Men häng kvar!

 

 

 • Tjänstgörande redaktör: Hanna Lindström
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB