Helle Kleins blogg

Skribent, debattör, präst

Startsida / Inlägg

Strålande höst

av Helle Klein

Vilket fantastiskt höstväder vi fått de senaste dagarna. Jag älskar höstens färger och den höga luften som gör det lättare att andas.

Jag börjar så sakta återfå livsandarna efter intensiva dygn med avtackningar och avsked. I dag på förmiddagen har jag öppnat presenterna som jag fick i torsdag. En rolig present kom från Godmorgon Världen-redaktionen (radioprogrammet på söndagar) som gav mig en cd med en av de första paneler jag deltog i som finns bevarade digitalt. Det var den 26 januari 1992.

Jag var då chefredaktör på Örebro-Kuriren och satt i studion i Örebro. Med panellister var Per T Ohlsson, Sydsvenskan och Maciej Zaremba, DN. Jag lät lite yngre och lite osäkrare men samtalet blev riktigt bra. Det var borgerlig regering då, som nu.

Läs Aftonbladets ledare i dag – Det behövs en ny socialdemokrati. 

Nu ska jag snart bege mig till Katarina kyrka och viga ett härligt brudpar.

I morgon åker jag till Sigtunastiftelsen för att delta i ett symposium om vad det är att vara folkkyrka i dag. Sen stannar jag några dagar på stiftelsen för att äntligen börja ägna mig åt mitt eget bokprojekt.

 

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB