Helle Kleins blogg

Skribent, debattör, präst

Startsida / Inlägg

Fjärde advent och vår tids hemlängtan

av Helle Klein

I dag skriver jag min sista ledarkolumn på Aftonbladets ledarsida. Har nu fullgjort alla mina plikter för tidningen och kan på allvar betrakta mig som fri skribent, präst och debattör. Det känns bra. Om än lite vemodigt. Ledarsidan har varit mitt hem i 15 år. 

Men det är dags att bredda skrivandet och inte bara vara i det partipolitiska. Något jag längtat efter en längre tid. Jag och chefredaktör Jan Helin diskuterar andra samarbeten. Vi får se vad det kan bli nästa år.

Just nu är mitt fokus bokskrivande.

Och lite krönikor och debattartiklar här och där. Bloggen fortsätter jag med.

Ha en fortsatt fin fjärde advent! Trotsa snöstormen och mörkret med att tända fjärde ljuset!

 • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén, Joakim Ottosson, Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB