Startsida / Inlägg

Carl Philip om konstiga rykten och sms

av Jenny Alexandersson
carlphilip.jpg

Läste precis tidningen Cafés intervju med Carl Philip. Blev glatt överraskad att han var så öppen, men å andra sidan fick jag samma intryck när jag träffade honom vid racingbanan i Göteborg i början av juni. Han var avslappnad, svarade på allt och tacklade frågor som han inte gillade på ett snyggt sätt. 

I Café berättar han att han älskar Stieg Larssons bok ”Män som hatar kvinnor”, att han får en hel del konstiga sms när hans mobilnummer kommer på avvägar (det händer tydligen då och då). Konstigaste stället som han vaknat upp på är i Borneos djungler på några plankor som liggunderlag och konstigaste ryktet är att han skulle vara gay. 

Foto: Scanpix

 • Tjänstgörande redaktörer: Alex Rodriguez, Love Isakson Svensén och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB