Startsida / Inlägg

Hurrarop och sång för prinsessan Madeleine

av Jenny Alexandersson
madeleinebriggen.jpg

 

Det var ganska många fotografer som hade samlats i Saltsjöbadens hamn i går kväll. Gästerna anlände med hovstallets bilar och alla samlades uppe på däck. De var bara de allra närmaste vännerna som fått en inbjudan och de mötte Madeleine med hurrarop och champagneskålar. 

Den enda som saknades var Daniel Westling, en lång kväll till sjöss hade blivit för mycket för honom. Det är två veckor sedan som han opererades och det säger ju sig självt att man inte orkar med så mycket. 

Det råder förresten ingen tvekan om att Madeleine och Jonas är enormt kära. De är alltid väldigt gulliga mot varandra och Jonas kunde inte låta bli att pussa henne när Aftonbladets fotograf Lars Hedelin tog bilder.  

Läs mer här!

 • Tjänstgörande redaktör: Matilda Andersson, Fredrik Palmqvist, Elvira Barsotti, Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB