Startsida / Inlägg

Prins Carl Philip gjorde en Victoria

av Jenny Alexandersson
volcoocean.jpg

Prinsens båt Ericsson 4 kämpade hårt för att ta hem segern i Stockholm City Sprint, men de blev omkörda i sista minuten av Ericsson 3 och hamnade på andra plats. Vi hängde på hela vägen och trotsade både tsunamivågor och raceråkning med vår polisbåt. Carl Philip såg rätt nöjd ut när han klev iland efter några timmar till havs. 

Faktum är att han gjorde en Victoria ombord på båten. På grund av säkerhetsskäl så kan han inte springa runt och hjälpa besättningen, hans uppgift är istället att stå på akterdäck och glassa. Likadant gjort kronprinsessan i Rio de Janeiro när vi besökte Volvo Ocean race-tävlingarna där. Jag satt i en snabbgående pressbåt den gången också. Men det var garanterat varmare den dagen…

 

victoria.jpg
 • Tjänstgörande redaktör: Matilda Andersson, Ellen Norberg, Aleksandra Wojcik
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB