Startsida / Inlägg

Prins Joachims födelsedag

av Jenny Alexandersson

Idag fyller danske prins Joachim 40 år. Han är en av kronprinsessan Victorias nära vänner och jag är säker på att hon grattade honom när hon besökte Danmark senast. Det var dagen innan Victoria,  Frederik och Haakon reste till Grönland tillsammans och Frederik bjöd på födelsedagsmiddag hemma hos sig. Bröderna fyller nämligen år med bara några veckors mellanrum.

Jag bevakade både Joachims förlovning och bröllopet i Møgeltønder i maj förra året. Det var härligt att se Joachims glädjetårar när han fick syn på sin blivande fru Marie i kyrkan. Den 4 maj i år fick Joachim och Marie en liten son.

 

joachim.jpg
 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB