Startsida / Inlägg

Prinsessan Madeleines födelsedagspresenter

av Jenny Alexandersson
maddefodelsedag.jpg

 

I dag avslöjar jag vad som gömmer sig i prinsessans födelsedagspresenter. Familjen och vännerna har planerat presenterna i veckor och det är inte så lätt. För vad ger man egentligen en tjej som har allt? Svaret är enkelt – upplevelser! Dessutom har Madeleine aldrig varit särskilt intresserad av att få dyra prylar av sina vänner, hon vill hellre ha något personligt. Ett besök hos apan Igge i Furuviksparken och en whiskeyprovning är två av överraskningarna. 

När jag hängde med Victoria till Abu Dhabu förra året berättade hon att hon köpt en låda dadlar till sin pappa. Kungen älskar dadla och lådan skulle sparas till hans födelsedag. Kungafamiljen helst vill ha och ge bort roliga och humoristiska presenter, men allra helst något väl uttänkt, gärna billigt, som passar personen perfekt. 

 

 

 • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén, Joel Holmgren, Ronja de Boer, Aleksandra Wojcik
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB