Startsida / Inlägg

Vad hände med kronprinsessans plugg egentligen?

av Jenny Alexandersson

Det blev en fil. kand. av Victorias alla tusentals pluggtimmar. Victoria har i stort sett suttit i skolbänken sedan hon tog studenten 1996 och idag berättade hovet att hon tagit examen med freds- och konfliktkunskap som huvudämne (90 poäng). Annars är det statskunskap (60 poäng) som har lockat allra mest. 

Vilket är favoritämnet då? Victoria har berättat att det är geologi som står högst på intresselistan. När jag reste med henne till Sicilien i vintras fascinerades hon av den svarta lavan uppe på vulkanen Etna. Hon tittade länge på de olika stenarterna och jag tror till och med att någon sten hamnade i fickan…

 • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Paula Westerberg och Jennifer Laxén
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB