Startsida / Inlägg

Vad gör de andra kungabarnen när Victoria firas på Solliden?

av Jenny Alexandersson
carlphilip.jpg

Under tiden som Daniel och Victoria gick runt bland folk vid slottet var prinsessan Madeleine, Jonas Bergström och Carl Philip nere vid strandhuset. Eftersom det bara är födelsedagsbarnet som ska stå i fokus så får de andra syskonen helt enkelt hitta på något annat.

Vädret var kanonfint så prinsen och Jonas passade på att åka lite wakeboard. Här packar de ner utrustningen i båten. De åkte med kungens lilla båt, inte den stora du ser i bakgrunden. Någon dag senare passade de på att åka igen. Jonas och Carl Philip har blivit riktigt bra vänner den senaste tiden. 

På kvällen firade Victoria sin födelsedag tillsammans med den närmsta familjen. Victorias kusin Patrick Sommerlath, hans flickvän Maline Luengo och deras två små tvillingflickor var också med vid middagen. 

Foto: Jimmy Wixtröm/Aftonbladet

 • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Alex Rodriguez och Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB