Startsida / Inlägg

Ännu mer pengatrubbel för Fergie

av Jenny Alexandersson
beatrice.jpg

Fergies pengatrubbel verkar aldrig ta slut. Nu krävs hon på ca 13 000 kronor av den ungerska staten. Anledningen är att hennes dotter prinsessan Beatrice tog med ett gäng vänner till Budapest för att njuta av en lyxsemester förra året. Beatrice utnyttjade flygplatsens vip-avdelning och fick även poliseskort till sin semesterbostad. 

De ungerska skattebetalarna vägrar stå för den kungliga notan och staten har skickat räkningen till Fergie istället. Fergie tampas redan med saftiga fakturor från tre företag som kräver henne på pengar. Beatrice dyra lyxsemester gör knappast saken bättre. 

 • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Alex Rodriguez och Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB