Startsida / Inlägg

Ari Behn berättar om sin depression och ensamhet

av Jenny Alexandersson
aribehn.jpg

Medan vi här hemma i Sverige gläds över prinsessornas bröllop så fruktar man skilsmässa i Norge. Ari Behn som är gift med prinsessan Märtha Louise är enormt ärlig när han pratar med journalisten Magnus S Rønningen på tidningen Massiv. Han berättar att han känner sig ensam, att han riskerar att bli utsparkad hemifrån och att han skaffat sig ovanan att dricka gin vid halv två på dagen. 

När man läser hela intervjun i Massiv blir man imponerad. Ari Behn är inte rädd för vare sig rubriker eller kritik. Intervjun handlar egentligen om Aris resor och han berättar att han tagit droger i Marocko (!). Mellan hans färgstarka reseberättelser skymtar ändå så mycket sorg. Han känner sig ensam och kommer dö utan sällskap säger han. Den stora glädjen är Märtha Louise och de tre döttrarna Maud Angelica, Leah Isadora och Emma Tallulah.  

aribehn.jpg

Foto: Charles Hammarsten/IBL

Jag träffade Ari Behn i januari när han var mitt uppe i bråket med statsvetaren och före detta hovanställde Carl-Erik Grimstad. Ari Behn berättade att han hade tröttnat på de ständiga påhoppen från Grimstad och bestämde sig för att sätta ner foten ordentligt. Det gjorde han. Ari berättade att han ansåg att Grimstad var död för honom och att grälet var avslutat i och med Aris medverkan i Skavlan samma kväll. 

Mitt intryck av Ari Behn är att han är orädd och ärlig. Det är svårt att veta vad han har för syften med sina uttalanden, men det skapar rubriker…

 

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Mikael Hedmark och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB