Startsida / Inlägg

Boken om kronprinsessan Victoria är snart klar

av Jenny Alexandersson
herman.jpg

 

Kronprinsessan Victoria berättade om Daniel Westling och sin kärlek till honom när hon blev intervjuad av historiken och författaren Herman Lindqvist i våras. I november kommer hans 51:a (!) bok och eftersom det är jubileumsår för släkten Bernadotte 2010 så passar det fint att den handlar om Sveriges blivande drottning.

Herman har berättat för mig att boken bygger på flera intervjuer med kronprinsessan men även med kungen och prinsessan Madeleine. ”Kronprinsessan berättar om sig själv, sitt liv och om sitt möte med Daniel. Men även vad hon tycker hon tänker om livet, Sverige och framtiden för monarkin” säger Herman Lindqvist. Missa inte!

Är du sugen på mer Herman-historia så får ni inte missa honom i Aftonbladet. Här hittar du hans krönikor! Eller läs hans nyutgivna bok Jean Bernadotte – mannen vi valde. Herman Lindqvist berättar om ätten Bernadottes födelse och om marskalken som blev svensk kung 1810. 

Foto: Scanpix

  • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén och Nils Höglander
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB