Startsida / Inlägg

De smög med sin kärlek i ett halvår. Sedan hamnade Daniel och Victoria på bild när de kysstes

av Jenny Alexandersson
abladet1.jpg

Det är riktigt häftigt att vi idag kan publicera ett kapitel ur Herman Lindqvists nya bok om Victoria. Jag vet att kronprinsessan känner stort förtroende för Herman, han var hennes privatlärare i historia i tre år. I somras fick han uppdraget att skriva en bok om henne. 

Som enda tidning har Aftonbladet ett utdrag ur boken och det handlar om det första mötet mellan Victoria och Daniel. Victorias bästa vän Caroline Nilsson (då Kreuger) berättade om Daniels gym Master Training och lockade med Victoria dit. Victoria hade återvänt hem från New York och ville börja träna igen. 

abladet2.jpg

Till en början var de bara vänner. Men precis som Victoria berättade under presskonferensen vid förlovningen så växte den till kärlek. De började träffas i smyg. Men när Aftonbladet fångade dem på bild omslingrade i en kyss på Caroline Nilssons 25-årsfest på Restaurang J i Nacka så gick förhållandet inte att förneka längre. 

 

  • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Joakim Ottosson och Elvira S Barsotti
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB