Startsida / Inlägg

Ikväll går prinsessan Madeleine på galamiddag i New York

av Jenny Alexandersson

I kväll bjuder drottning Silvia och prinsessan Madeleine in till stor galamiddag för Childhood på The Harvard Club i New York. Mottagning med mingel och bubbel startar vid halv sju och alla gäster sätter sig till bords vid halv åtta. Peter Jöback står på scen och i kväll blir det extra festligt eftersom stiftelsen firar 10 årsjubileum. 

Klädkoden är smoking och då kan prinsessan bära både lång eller lite kortare klänning om hon vill. Madeleine har flera galaklänningar med sig till New York, men förhoppningsvis kanske hon har köpt något nytt i USA. Så här har hon sett ut på den senaste tidens galamiddagar.

klanningar.jpg

 

Foto: Scanpix

Har du lust att sitta vid vip-bordet och mingla med prinsessan i kväll ska du helst vara riktigt tät. En biljett till galan kostar ungefär 178 000 kronor. Men då bidrar du ju med pengar till ett bra ändamål. 

 

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB