Startsida / Inlägg

Kronprinsessan Mary dissar Oprah

av Jenny Alexandersson

Det är många som vill använda sig av kungligheternas strålglans för egna syften. Talkshowstjärnan Oprah Winfrey är i Danmark. IOC-kongressen (internationella olympiska kommittén) hålls i Köpenhamn och det är därför som Oprah sänder ett av sina program från staden. Oprah stödjer kampanjen för att få OS till Chicago 2016 och bästa stället att få publicitet till kampanjen är att vara på plats i Köpenhamn.  

Billed-bladet berättar att Oprah och hennes stab jobbat hårt för att få Mary som gäst till programmet. Men Mary tackade bestämt nej. Att vara med i Oprah skulle bli alldeles för komplicerat eftersom det då kanske skulle se ut som om Mary stödjer kampanjen för OS i Chicago. Även kronprins Frederik har blivit tillfrågad men tackat nej. 

Istället träffade Mary Michelle Obama och flera kungligheter som var på plats i Köpenhamn igår!

obama.jpg

Foto: Scanpix

Oprah och Michelle kramade om varandra under ett tal som hölls innan middagen igår. I dag äter Michelle Obama och Oprah lunch på slottet tillsammans med kungafamiljen. Andra gäster är bland andra Brasiliens president och det spanska kungaparet. 

 

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Mikael Hedmark och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB