Startsida / Inlägg

Daniel Westling lämnar sina styrelseuppdrag

av Jenny Alexandersson
daniel.jpg

Daniel Westling går i prinsskola på slottet. Alldeles nyligen lämnade han sina styrelseuppdrag för att satsa på jobbet som blivande prins på heltid. Hans bästa rådgivare är såklart Victoria. Mina källor säger att han klarar sig fint, men att han känner press på sig att göra bra ifrån sig. Det är inte helt lätt att läsa in sig på protokollfrågor och etikett inom hovet. Daniel kommer att stå mitt i stråklastarnas sken under flera veckor nästa sommar. Världspressen gör sig redo att rapportera dygnet runt den 19 juni. En miljard tittare skulle få vem som helst att bli svag i knäna. 

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB