Startsida / Inlägg

Kronprinsessan Victorias svindyra väska

av Jenny Alexandersson
vickansvaska.jpg

Oj oj det regnar in kommentarer om Victorias dyra väska! Många har åsikter om priset såklart, 100 000 är ganska saftigt för en handväska. Är det rätt eller fel av Victoria att hänga en förmögenhet på armen i kristider? Säg din mening här!

Här är några av era läsarkommentarer: 

majalill, Igår 21:59 Jag klarar inte av att följa denna cirkus med Viktoria. Det visar hennes kompetens även med väskan här. Inte bara i valet av äkta man i den ställning hon har. Landets tronarvinge bör ha mer under pannan. Ska vi nu hålla på att läsa om denna människa och hennes liv i alla kommande år. Ner med monarkin!

st66jo, 44 år, Igår 16:17 Det är ett hån mot medborgarna. Finanskrisen skickar folk dagligen ut i arbetslösehet,med allt vad det innebär.Nej usch det känns inte bra. Man borde kunna begära att människor på den här nivån hade lite bättre omdöme

Cayenne, Bollebygd, 23 nov kl. 17:03 Kjäre Svensker håll opp med er syke Avundsyke Jante Loven passer utmerket bra på hur Svenske Avundsyken sprider seg som et Virus-Var Stolte over er Kronprinsesse Viktoria som er Vakker og Intilligent og har en meget stilig klädstil nu-Kjempe snygg Veske.

xelom, 61 år, Stockholm, 23 nov kl. 13:13 Alltid samma gamla tjat från en blandning av republikaner, vänstervridna och svennar svårt drabbade av den kungliga svenska avundsjukan. Låt Victoria få ha sin väska i fred, vare sig den är en gåva eller köpt. Sveriges kronprinsessa ska väl inte behöva skämma ut landet genom att bära omkring en billig väska från HM eller köpa en på Myrorna som någon här tyckte.

Petertoo999, 22 nov kl. 23:44 tråkig debatt! Varje gång jag ser Viktoria så ler hon och skiner, och gör ett fantastiskt jobb för Sverige. ” Vi har ju så många välklädda internationella kändisar i det här landet ” Och för de pengar som hennes kläder och bröllop kostar, de får vi tillbaka tusen gånger om..” För er som inte kan räkna ” Viktoria har ju haft anorexia, plus att hon har dyslexi..För min del så kan hon vifta med en väska som kostar en miljon, bara hon håller sig frisk och glad. Hon gör ju det för oss..För Sverige!

Kreidler54, 59 år, Hammarstrand, 22 nov kl. 15:36 Den där väskan ser ut ungefär som farsans gamla portfölj från 50 talet, värde 25:-

Zenit8h, 22 nov kl. 15:25 Har man råd med en handväska för 100 000 kr (vansinne) så har man också råd med sitt eget bröllop utan att tigga skattebetalarna på pengar. Nu blir jag arg på dessa uppblåsta kungligheter.

 • Tjänstgörande redaktör: Sandra Christensen, Stefan Sköld, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB