Startsida / Inlägg

Victorias och Daniels svåra utmaning

av Jenny Alexandersson
kronika.jpg

Den 19 juni kommer Stockholm att svämma över av turister, nyfikna stockholmare och bröllopsgäster. Runt 2 000 svenska och utländska journalister väntas bevaka bröllopet och redan nu planerar stora utländska tv-bolag att bygga stora studios nära slottet. Victorias och Daniels bröllop är inget annat än big business. Såhär ett drygt halvår före bröllopet kan man hitta massor av prylar och minnessaker med Daniel och Victorias bild på. 

För kronprinsessan och hennes blivande man väntar den allra största utmaningen. Att tänka bort hela spektaklet runt omkring och bara fokusera på varandra. Det är ingen lätt uppgift. Men eftersom de har väntat i sju år på att få gifta sig så ska de nog klara att bara ha ögon för varandra på bröllopsdagen. Trots bröllopshysteri, tusentals kameror och en miljardpublik vid tv-apparaterna. 

Läs min krönika här!

Och min kollega Johannas nyhetstext om bröllopet här!

 • Tjänstgörande redaktör: Matilda Andersson, Mia Carron, Jennifer Laxén
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB