Startsida / Inlägg

Daniel Westling på sen julklappsjakt – det här lägger Daniel under granen

av Jenny Alexandersson
daniel.jpg

Hovbloggen kan avslöja var Daniel Westling köpte julklappar i år. Familjen Westling och medlemmar av kungafamiljen kan vänta sig hårda klappar under granen. I sista minuten dagen före julafton sprang han in på Akademibokhandeln för att inhandla de allra sista paketen.

Det var en hel del förvånade sistaminutenkunder som såg Sveriges blivande prins fingra på kokböcker och romaner. Två säpovakter följde varje rörelse han gjorde. Enligt en källa gjorde han inte så mycket väsen av sig, han verkade mest besvärad av uppmärksamheten han väckte. 

Daniel och Jonas Bergström firar jul med sina familjer och i vanlig ordning träffar de sina kungliga flickvänner i mellandagarna. Lite trist kan man tycka. Som nyförlovade har ju kungen äntligen släppt på den stränga hovetiketten och låtit grabbarna få vara med på fler officiella tillställningar och familjesammankomster. Då tycker man ju att även julen borde vara öppen för hela familjen. Men icke. Fast å andra sidan är nog Olle och Ewa Westling glada över att Daniel firar jul hemma i år. 

 • Tjänstgörande redaktör: Matilda Andersson, Mia Carron, Jennifer Laxén
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB