Startsida / Inlägg

Prins Carl Philips romans med Sofia Hellqvist

av Jenny Alexandersson
sofia.jpg

I dagens Aftonbladet kan du läsa om Carl Philips hemliga romans med Sofia Hellqvist. Prinsen har ju varit singel sedan i mars förra året då han och Emma Pernald gick skilda vägar. Sofia är en tjej som rört sig i samma kretsar som prinsens och hans kompisar och de har träffats regelbundet sedan i somras. 

Jag minns henne mest som deltagare i Paradise Hotel, och innan Sofia reste till USA för att jobba syntes hon titt som tätt på Stureplans nattklubbar. Söt, rar och med fötterna på jorden är omdömen som surrat kring den här tjejen. 

Det är ingen i prinsens gäng som kallar henne för ”Lippis flickvän” och vad jag förstår så har varken Sofia eller Carl Philip satt någon etikett på sin relation. Men jag hoppas att de fortsätter att träffas. För visst ser de fina ut tillsammans?

 • Tjänstgörande redaktörer: Joakim Ottosson, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB