Startsida / Inlägg

Sofia Hellqvist är en kopia av drottning Silvia

av Jenny Alexandersson
kopia.jpg

Oj oj, min artikel om Sofia Hellqvist och hennes likheter med drottning Sivlia väcker starka känslor hos många av er. Till er som mailar elakheter om Sofia – en sak är viktig att komma ihåg, Sofia är en helt vanlig tjej med tankar, drömmar och en verklighet som just nu kanske inte är så rosenskimrande. 

Jag kommer inte att publicera några personliga påhopp eller elakheter. 

Okej, nog om det. I går pratade jag med relationsexperten Eva Rusz och hon menade att det inte alls är konstigt att prinsen fallit för Sofia. Många killar fastnar för tjejer som liknar sina mammor under förutsättning att deras upplevelse av mamman varit positiv när de växte upp. Det handlar inte bara om utseendet, de fastnar även för tjejer som har samma egenskaper som mammorna. 

 • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Sebastian Laneby och Elvira Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB