Startsida / Inlägg

Texter, löshår, studion och deadlines

av Jenny Alexandersson
milagro.jpg

Phu! I morse snurrade jag runt på stan efter fina klänningar till en plåtning. Hittade en favorit hos Milagro de Nahrin, det är den jag har på mig på bilden. I Nahrins skattkista till butik blir man aldrig besviken. Men jag hittade även ett guldkorn hos Camilla Thulin, hon har världens vackraste klänningar sparade från svunna tider i sitt lager. Kände mig superfin i en liten femtiotalsblåsa, men den får ni se en annan gång. 

Nu ska jag fixa några deadlines och försöka dra av mig allt löshår som superduktiga stylisten Anna fixat fast. Hörs snart!

 • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Sebastian Laneby och Elvira Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB