Startsida / Inlägg

Kungaparet trotsar kylan under OS

av Jenny Alexandersson
kungen.jpg

Lite frusen och trött? Alla stunder är inte fantastiska stunder under OS. Här sitter kungaparet och väntar på nästa tävling och jag gissar att det är ganska kallt. Drottningen har dragit luvan över mössan, men kungen kämpar på i kylan utan vantar och endast keps på huvudet. 

drottningen.jpg

Jag vet inte hur många ackrediteringspass man har hängt runt halsen genom åren. Flera hundra i alla fall. Och jag kan lova att mina pressbilder (som ofta är tagna i all hast i sista minuten) är allt annat än tjusiga. Men drottningen dras inte med några fulbilder här inte. Den här bilden har tidigare legat på kungahusets hemsida som presentationsbild under drottningens profil. 

 • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning & Erik Melin
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB