Startsida / Inlägg

Daniel Westlings hemliga liv och Ebbas kungliga jobb

av Jenny Alexandersson
daniel.jpg

Dagens Aftonbladet är fullspäckad av kunglig läsning. Ni får inte missa dokumentet om Daniel Westling som handlar om hans liv och uppväxt i Ockelbo, hans flickvänner, kompisar och intressen. Flera av bilderna från Daniels barndom har aldrig tidigare publicerats! Gamla vänner från skoltiden och uppväxten berättar hurdan Daniel var när han var yngre och hur han var mot tjejerna (!). 

Dessutom berättar journalisten Ebba von Sydow om sitt nya jobb som redaktör och programledare för SVT:s ”Det kungliga bröllopet”. Jag har redan fått en sneak peak av programmet och det första avsnittet som sänds i morgon handlar mycket om kungaparets bröllop 1976, vi får även höra historikern Herman Lindqvist, berätta om Victoria och Daniel. Herman har varit kronprinsessans privatlärare i historia och gav nyligen ut en bok om Victoria. 

 • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Alex Rodriguez och Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB