Startsida / Inlägg

Tronföljarna på Grönland – se filmen här

av Jenny Alexandersson
arktis.jpg

Minns ni att kronprinsessan Victoria reste till Grönland när Daniel Westling fick sin nya njure förra våren? De var ju helt överens om att Victoria skulle åka och resan var planerad sedan länge så det är inte så mycket att höja på ögonbrynen över. Men vad gjorde Victoria egentligen på Grönland? Och hur bodde hon ombord på båten?

 

Det var Victoria som tog initiativet till resan, men alla tre tronföljarna är väldigt intresserade av miljön.

Haakon, Frederik och Victoria är som tre syskon. De har ju i stort sett vuxit upp tillsammans och banden mellan de kungliga familjerna är starka. Det tycker jag att man kan se i filmen också och dessutom bjuder de mycket på sig själva. De har en skön inställning till alla ombord. I början av filmen säger Frederik till den samlade expeditionsgruppen att de ska kalla dem vid förnamn och inte kronprins eller kronprinsessa. 

 • Tjänstgörande redaktör: Jennifer Snårbacka, Mikael Hedmark, Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB