Startsida / Inlägg

Carl Philip får frågor om Sofia Hellqvist

av Jenny Alexandersson

 

prinsen.jpg

Missa inte dagens Aftonbladet där prinsen får frågor om nya flickvännen Sofia Hellqvist! Vi träffade Carl Philip vid motorbanan i Karlskoga och naturligtvis ville vi veta hur han känner för Sofia. Hans svar kan du läsa i dagens tidning. 

Nu är det dags för mig att fixa i ordning inför en stor intervju. Ett tyskt tv-team kommer hem till mig för att ställa frågor om Victoria, Daniel och det kommande bröllopet. De gör en stor dokumentär om det blivande brudparet och det ska bli riktigt roligt att få vara delaktig. Jag jobbade tillsammans med dem redan för ett år sedan och det resultatet tror jag kommer att sändas i Sverige i år. 

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Jennifer Snårbacka och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB