Startsida / Inlägg

Fler kungliga lysningspresenter till Daniel och Victoria

av Jenny Alexandersson
martina.jpg

Det var många gäster som ville hålla sina presenter hemliga när jag frågade dem vad de skulle ge till Daniel och Victoria som ni kanske märkte i dagens tidningEn av de största orsakerna till hemlighetsmakeriet var en oro för att man skulle tycka att just deras present inte var bra nog. ”Nej…. usch, tänk om dina läsare tycker att det är för liten present” sa en av Victorias vänner.

Den rädslan vet jag att ingen behöver ha, varken Victoria eller Daniel är intresserade av dyra exklusiva presenter. Det är ingen i kungafamiljen. Tanken bakom presenten och att den är personlig är det viktigaste och jag är övertygad över att varenda present uppskattades. Bredden på gåvorna var härligt stor. 

Martina Gahn Bonde och hennes pojkvän Carl Liska berättade glatt att de skulle ge blivande brudparet en fin vas. 

greger.jpg

Greger Hagelin som startade WESC hade med sig presenter från egna företaget. ”Det är lite allt möjligt här i, bland annat ett par morgonrockar” berättade han. 

wallenberg.jpg

Hans Stråberg som är vd för Electrolux, finansmannen Marcus Wallenberg och Michael Treschow som är ordförande i Ericsson såg väldigt nöjda ut när de kom ut från mottagningen. Alla tre representerar kronprinsessparets bröllopsstiftelse som ska hjälpa utsatta barn. De kunde berätta för Daniel och Victoria att stiftelsen lyckats samla in hela åtta miljoner kronor. Bra present tycker jag!

 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB