Startsida / Inlägg

Madeleine ställer in alla kungliga uppdrag

av Jenny Alexandersson
madde.jpg

I dagens tidning berättar vi om prinsessan Madeleines nystart i Miami. Hon är i USA tillsammans med sin vän Lovisa de Geer och försöker lappa ihop sitt trasiga hjärta. En del har klagat på att prinsessan ser så glad ut på bilderna och påstår att hon nog inte alls är så ledsen utan bara glassar. 

Att lämna ett förhållande är aldrig lätt, men vi som inte lever i offentlighetens ljus slipper bli omskrivna. Madeleine är mycket väl medveten om att hennes separation är av allmänintresse och att då få lämna landet ett tag för att läka ifred tycker jag är helt okej. Att få landa i en ny tillvaro tillsammans med nära vänner är något jag unnar henne. 

Tidigare i dag ändrade hovet i Madeleines kalender. Prinsessan kommer inte att vara med på några fler kungliga event fram till Victorias och Daniels vigsel. Hon kommer inte att delta vid de tre lysningarna vilket är anmärkningsvärt.

Det händer MYCKET sällan att kungligheterna ställer in sina åtaganden. Att Madeleine inte är med på de här dagarna som är väldigt viktiga för hennes storasyster är ett tecken på att prinsessan har tappat all motivation och kraft att stå i rampljuset. 

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB