Startsida / Inlägg

Daniel – det går bra nu!

av Jenny Alexandersson
team.jpg

 

Vad gillar du våra t-shirtar med Daniel?

Klart det går bra för honom. Killen från Ockelbo har verkligen bevisat att han kommer fixa rollen som Victorias prins. Det är inte helt lätt att byta liv på det sättet som han ska göra nu. Klart vi var tvungna att glänsa med varsin Daniel-tröja!

Nu närmar det sig bröllop och det råder febril aktivitet på redaktionen. Om fem dagar är det dags att rapportera direkt från festligheterna. På bilden är vi bara en liten del av styrkan, du kommer se mer av oss dagarna som kommer. Det är ett skönt gäng jag jobbar med, vissa dagar ekar gapskratten mellan väggarna (ehum… jodå vi har fått en del tillsägelser och hyschningar mellan varven). Men det är kul när man har kul på jobbet!

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Mattias Kling, Elvira Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB