Startsida / Inlägg

Ett nytt bröllop i sikte

av Jenny Alexandersson
victoria.jpg

När man går igenom bilder från bröllopets alla tre festdagar så är det en sak man slås av. Daniel och Victoria har verkligen bjudit på sig själva. Snacka om att bjuda in hela svenska folket på sitt bröllop. När Aftonbladets team bevakade festen på Drottningholm på torsdagen så var vi alla lite besvikna över att de hade bestämt sig för att inte låta pressen ta några bilder av gästerna. Alla slussades ju in på en stor parkering där de bytte bilar innan de gjorde entré på slottet. 

Men efter de andra dagarnas storslagna skådespel så spelade det faktiskt ingen roll. Själva bröllopsdagen var otrolig. Jag trodde aldrig att Daniel skulle visa sina känslor så öppet och inte heller att de skulle bjuda på så många kyssar eller hålla sådana känslofyllda tal. 

Ja bröllopet är över och det är både skönt och lite sorgligt. Men det kommer fler kungliga händelser att bevaka och i går slog ju Victorias gode vän Albert och hans Charlene till med en förlovning. Det bröllopet blir garanterat pampigt, men jag misstänker att det nog inte blir lika känslosamt som Daniels och Victorias. 

Jag hoppas att ni alla får en riktigt härlig midsommarhelg! Kram på er så ses vi nästa vecka!

 • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Sebastian Laneby och Elvira Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB